top of page
Juniorer_Pärm 2 _Ida Björkqvist.jpeg

Föreningens jolletränare

Denna sommar har föreningen tre stycken tränare. Alla tränare har deltagit i Segling och Båtsport i Finland förbundets tränarutbildningar. 

Jonas Krogell

Jonas har varit ASS tränare sedan 2010. Före det tränade han på ESF och TPS. 

 

I dagisåldern blev Jonas introducerad till segling i form av semestersegling med föräldrarnas kölbåt. Efter det började han segla optimist på ESF.  Jonas har under årens gång tävlat en hel del både inom Finland och i större tävlingar utomlands. Efter att den aktiva tävlings karriären avslutats vindsurfar Jonas gärna på skoj.

 

Genom seglingen har Jonas fått många vänner, fått se fina platser och uppleva saker som han alltid kommer att minnas. Det är fint att få fungera som tränare och få se de unga seglarnas utveckling och att se dem ha skoj!

Casimir Granvik

Casimir fungerar för andra säsongen som ASS tränare.

Casimir har seglat sedan han var sex år gammal. Han började på ASS nybörjarkurs och nu tävlingsseglar han i laser radial klassen. Segling är en rolig och intressant sport där alla kan utmana sig själva.

 

Casimir tycker att segling är bäst!

Emil Krogell

Emil är ASS hjälpledare. 

Han började segla när han var sju år gammal och har seglat optimist och zoom. Han har deltagit i ASS träningar och tävlat en del. På somrarna brukar han segla kölbåt och vindsurfa på stugan.

Emil tycker att segling är roligt för att man får se det fina havet och ha skoj med kompisarna!

WhatsApp Image 2023-05-25 at 14.38.59.jpeg
bottom of page