google-site-verification=y4ZPs5tTmbw1-xDqMK4sR9enDm9cPHh2Vhdr97t9838
top of page
  • airistosegelsallsk

ASS söker en projektkoordinator för 8mR VM 2025

Airisto Segelsällskap i Åbo rf. (i fortsättningen ASS) letar efter en projektkoordinator som kan leda projektet som går ut på att arrangera VM tävlingen för den klassiska båtklassen 8mR i Åbo sommaren 2025. 


Arbetsuppgifter

Projektkoordinatorn jobbar för projektet tillsammans med en projektorganisation. Koordinatorn är den enda anställda personen i projektet, de övriga jobbar på frivillig basis. Projektkoordinatorns uppgift är att fungera som spindeln i nätet och se till att projektet framskrider enligt plane. Hen ser till att kommunikationen fungerar mellan alla intressenter. Arbetet är mångsidigt och går ut på allting, från att ansöka om finansiering, marknadsföring, kommunikation med staden och myndigheter, arrangerande av fester och evenemang till representation på olika tillställningar, m.m.


Vad förväntar vi oss av projektkoordinatorn?

För att fungera som projektkoordinator behöver du klara av att samarbeta med andra. Du behöver kunna organisera ditt arbete och hålla tidtabeller. 


Språken som används i projektet är i huvudsak Svenska, Finska och Engelska.


Vad erbjuder vi dej?

Vi erbjuder dej ett mångsidigt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka. Du får jobba tillsammans med många entusiastiska seglare och andra samarbetspartners. Tävlingen som du jobbar för kommer att vara en häftig upplevelse både för arrangörer, deltagare och åskådare. Det kommer bli ett minne för livet för alla inkluderade.


Vi erbjuder en tillfällig anställning som träder i kraft så snart som möjligt och pågår tills själva projektet tar slut hösten 2025. Arbetet är väldigt flexibelt och sker till en början på deltid. Under våren 2024 en dag / vecka. När tävlingen närmar sej ökar också arbetstiden.


Airisto Segelsällskap i Åbo rf. (ASS)

ASS är det enda svenskspråkiga segelsällskapet i Åbo. Föreningens hemmahamn, där mycket av verksamheten äger rum, finns på Hirvensalo, Beckholmen. Föreningen har en lång historia eftersom den är grundad redan år 1865 och är därmed Finlands tredje äldsta segelförening.


Frågor?

Mera information om jobbet ger föreningens verksamhetsledare Sara Huldén, 0400 620 524


Arbetsansökan

Ansökan med CV skickas per e-post till adressen kansliet@airistosegelsallskap.fi senast den 29.2.2024.
Comments


bottom of page